BestPrice.gr Πολιτική Απορρήτου
Your Cart

Site χονδρικής

Πολιτική Απορρήτου

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της Εταιρείας που είναι  χρήστες του newcultbrands.com όπως και κάθε άλλη σχετική πληροφορία που αυτά καταχωρούν κατά την χρήση της ιστοσελίδας, ή παρέχουν στα καταστήματα μας καθώς και μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, προστατεύονται βάση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσία και ιδιαίτερα σύμφωνα με  τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που τίθεται σε εφαρμογή από 25.5.2018  και του N. 3.471/2006. Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν τους πελάτες μας.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της Εταιρείας είναι η διασφάλιση των συναλλαγών οι οποίες πραγματοποιούνται από τους χρήστες/μέλη του newcultbrands.com κατά την χρήση από αυτούς των υπηρεσιών του. Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τόσο των προσωπικών δεδομένων σας ως χρηστών/μελών του ιστότοπου, όσο και για την πλήρη ασφάλεια των συναλλαγών σας .  Χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά. Απαιτούμε επίσης, βάσει σύμβασης, από κάθε έμπιστο τρίτο μέρος που χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα σας για λογαριασμό μας, να πράττουν ακριβώς το ίδιο. Επιπλέον, η χρήση του κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού εγγυάται τις ανωτέρω διαβεβαιώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για την προστασία των χρηστών/μελών κατά τις συναλλαγές τους με χρήση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL 256 bit, η οποία προσφέρει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Υποχρέωση διαφύλαξης του απορρήτου των δεδομένων σας έχετε και εσείς ως χρήστης του newcultbrands.com, καθώς θα πρέπει να φροντίσετε την προστασία τους και τη μη γνωστοποίησή τους σε τρίτους (έστω και από αμέλεια) και να  μην παραχωρείτε σε καμία περίπτωση ούτε να επιτρέπετε την χρήση των στοιχείων σας από τρίτους.

Σημειώνουμε ότι ενδέχεται να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα σύνδεσης στο site μας, μέσω συνδέσμων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον τρόπο αυτό μας κοινοποιείτε προσωπικές σας πληροφορίες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε. Συνιστούμε να ενημερωθείτε για την πολιτική προστασίας των δεδομένων σας που αναρτάται στην παραπάνω πλατφόρμα καθώς και σε κάθε μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείτε, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Διατηρείτε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε, όποτε το επιθυμείτε  σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας και ειδικότερα:

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς με την επιφύλαξη τυχόν νομικών ή ουσιαστικών περιορισμών που αφορούν το χρόνο τήρησης τους, τη μη βασιμότητα ή την κατ’ επανάληψη υποβολή σχετικών αιτημάτων.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή επικαιροποίηση των προσωπικών σας δεδομένων ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Σημειώνουμε ότι ενδέχεται το αίτημα σας αυτό να μην γίνει δεκτό εφόσον διατηρούμε νόμιμους και βάσιμους λόγους να τα διατηρήσουμε για τον απαραίτητο χρόνο και νόμιμο σκοπό π.χ. την παρακολούθηση εξόφλησης της παραγγελίας σας.
Μπορείτε να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διακοπεί η αποστολή ενημερώσεων για τις προσφορές, τις νέες συλλογές  ή τα νέα είδη προϊόντων που προσφέρουμε καθώς και για τις δράσεις μας  ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων άμεσης εμπορικής προώθησης. Είναι ευκολότερο να το κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Διαγραφή» («Unsubscribe») σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλλουμε. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα προαναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας μας. Αν δεν επιθυμείτε την κατάρτιση προφίλ, το οποίο σκοπό έχει την κατανόηση των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας στην παραπάνω ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή που μας έχετε δώσει για την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι το χρόνο της ανάκλησής της.
Μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον. Το δικαίωμα σας αυτό θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ασκείται εύλογα, σε συνάρτηση με το έννομο συμφέρον που εξυπηρετεί η επεξεργασία των δεδομένων σας .
Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων και της ιδιωτικότητας σας. Σε περίπτωση που επιθυμείται να υποβάλλετε σχετική καταγγελία, διατηρείτε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε κάθε απαραίτητη διευκρίνιση.
Έχετε το δικαίωμα μετακίνησης, αντιγραφής ή μεταφοράς δεδομένων από τη βάση δεδομένων μας σε άλλη (φορητότητα). Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση δεδομένων που εσείς έχετε παράσχει και η επεξεργασία βασίζεται σε κάποια σύμβαση ή τη συγκατάθεσή σας και η εν λόγω επεξεργασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας. Το εν λόγω δικαίωμα σημαίνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς υπόκειται σε περιορισμούς και, συνεπώς, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε (εν μέρει ή συνολικά) ούτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω για σκοπούς που δεν είναι επιθυμητοί ή δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μετά τον περιορισμό τους.
Έχετε το δικαίωμα απενεργοποίησης των Cookies. Οι ρυθμίσεις των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο είναι συνήθως προγραμματισμένες από προεπιλογή να αποδέχονται τα Cookies. Ωστόσο μπορείτε εύκολα να τις προσαρμόσετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πολλά cookies χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της χρηστικότητας ή της λειτουργικότητας ιστότοπων/ εφαρμογών. Ως εκ τούτου, η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα των ιστότοπων/ εφαρμογών μας, όπως περιγράφεται αναλυτικά στον σχετικό πίνακα για τα cookies. Αν επιθυμείτε να περιορίσετε ή να αποκλείσετε όλα τα cookies που εγκαθίστανται από τον ιστότοπο μας (γεγονός το οποίο ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της τοποθεσίας) ή οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους/ εφαρμογές, μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Η λειτουργία «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησής σας θα σας γνωστοποιήσει τον τρόπο.

 Η Εταιρεία ενδέχεται  να αρνηθεί την διαγραφή, τον περιορισμό ή την εναντίωση σας,  εφόσον διατηρεί έννομο συμφέρον για τη διατήρηση τους και ιδίως όταν τα δεδομένα σας είναι απαραίτητα για την εκτέλεση παραγγελίας, την είσπραξη απαίτησης της, ή  την συμμόρφωση της με τις φορολογικές ή άλλες νομικές διατάξεις.

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας, η εταιρεία δικαιούται να ζητήσει στοιχεία ταυτοποίησης σας.
Σε κάθε περίπτωση σημειώνουμε ότι  πελάτες μας δεν είναι υποχρεωμένοι να μας χορηγούν τα προσωπικά τους δεδομένα, τυχόν όμως άρνησή τους  να  μας χορηγήσουν τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία τους μας φέρνει σε αδυναμία να εκτελέσουμε την παραγγελία τους ή να τους ενημερώνουμε για τις προσφορές ή/και τα νέα προϊόντα μας.

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί την Πολιτική αυτή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στον Ιστότοπο της.

Σε περίπτωση που  διατηρείτε απορίες σχετικά με την Πολιτική της Εταιρείας στο ζήτημα των προσωπικών δεδομένων ή επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@newcult.gr ή στο sales@newcult.gr.